filme-online-banner

Viata filmului Superman – The Death of “Superman Lives”: What Happened? (2015) film online subtitrat

Regia: Jon Schnepp
Actori: Nicolas Cage, Kevin Smith, Tim Burton
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 7.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Dezvoltare scump, estetic supracompensare, un studio lins deja prea multe rani financiare: Aceasta este ceea ce sa întâmplat cu Superman Lives. Sau a fost Superman Reborn? Indiferent, Tim Burton și-Angst addled, ia înstrăinat Nicolas Cage pe Omul de Otel venit foarte aproape de a fi lansat in vara anului 1998. Acesta singur lucru este interesant suficient trivia pub. Dar asta e chestia cu cărți de benzi desenate: Există întotdeauna o cerere pentru mai multe povești.

Documentarul elegant Viata filmului Superman ofera ample materiale de arhivă și interviuri amuzante ca director și USEFS fanboy Jon Schnepp sapă într-unul dintre cele mai populare povesti de iad dezvoltare din istoria Hollywood. Filmul are o cavalcadă de Talking Heads implicate cu producția, arta de producție fabulos, și aproape regret de inducere filmulețe de acasă.

De-a lungul anilor, poze cu Nic Cage într-un costum de Superman au apărut on-line și Superman trăiește pagină Wikipedia este plin de note privind productii. Regizorul Kevin Smith imortalizat oarecum filmul fiasco in stand-up fara inhibitii ceva lui despre insistența producator Jon Petru pe adăugarea păianjeni și urșii polari să scenariu Viata filmului Superman, Smith și chiar Peters reiterez aici. Cu acest nou doc, Schnepp dorește să facă o omnibus dintr-o moara zvon de 20 de ani.

Filmul comic a fost menit să fie un șold, in Viata filmului Superman, ia neașteptat despre moartea și renașterea cele mai iubite erou DC Comics, cam bland. Poate un om care este în fiecare perfectă esență au defecte? Grijile? Un robot cu puteri sidekick întinerire care ar fi costat un menta pentru Industrial Light and Magic a articula? Toată lumea care a lucrat la Superman trăiește pentru o pereche de ani, bine mediatizate la sfârșitul anilor ’90 părea să cred.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: