PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Victime Colaterale – Collateral Damage (2002) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Ronald Roose, David Griffiths
IMDB Rating: 5,4
Regizor(i): Andrew Davis
Actori: Arnold Schwarzenegger, John Leguizamo, Francesca Neri

“Victime Colaterale” este o relicvă dintr-o perioadă anterioară (dacă nu Kinder și mai blândă), un film despre terorism făcut înainte teroriști a devenit subiect de discurs noastre naționale. “Voi americanii sunt atât de naiv”, spune ticălos terorist filmului. “Veți vedea un țăran cu un pistol, ai schimba canalul. Dar nu întreb de ce un țăran are nevoie de un pistol.” Ei bine, noi încă nu e de mirare de ce țăranul are nevoie de arma (credem că ar trebui să aibă arma), dar nu mai suntem atât de naiv.

Stelele de cinema Arnold Schwarzenegger ca Brewer, Victime Colaterale, un pompier din Los Angeles care vede soția și fiul ucis de o bombă teroristă lui. Jurand razbunare, el zboară către Columbia, scapă mai multe tentative de omor, supraviețuiește o excursie improbabil jos o cascadă, pătrunde pe teritoriul de gherilă, ucide o mulțime de oameni, și lovituri o mulțime de lucruri. El este tipic Los Angeles pompier în cazul în care departamentul de pompieri a trimis toate de bărbați sale prin formare Delta Force.

Pentru a revedea acest film Victime Colaterale, în funcție de 9/11 nu este cu adevărat corect. Acesta a fost făcut luni mai devreme, și într-adevăr data de lansare a fost amânată în urma atacului. Că a scăpat de atenția Rev. Brian Iordan, un preot care, în conformitate cu Associated Press, miniștrii lucrătorilor la Ground Zero. “Efectuarea personajul principal un pompier care devine justițiar este o insultă la pompieri care au devenit eroi după atacurile teroriste”, Victime Colaterale, spune el. El adaugă că filmul discriminează columbieni; colegii săi protestatari a spus filmul va “stereotipurile de ciment care columbieni sunt traficanții de droguri și gherilele, mai degraba decat harnici, oameni educați.” Jordan a adăugat că nu a văzut filmul. Critica lui este, prin urmare, teoretic. El crede face un pompier un justițiar intr-un film realizat înainte de atacurile este o insultă acum că atacurile au avut loc. Ar fi fost o insultă, chiar dacă atacurile nu ar fi avut loc? De ce este o insultă? În cazul în care un pompier nu simt ca răzbuna uciderea familiei sale? În ceea ce privește punctul de vedere al filmului de Columbia, din moment ce gherilele sunt prezentate ca traficanți de droguri și dușmani ai guvernului, se pare clar că nu sunt luate în considerare majoritatea columbieni. AP, care nu ar fi revizuirea un critic care nu au vazut filmul, a simțit Iordania a fost suficient de calificat pentru a ataca o vedere nevăzut. Așteptăm cunostintele sale ulterioare odată ce a văzut-o in Victime Colaterale.

Parerea mea este ca pompier mediu, cum ar fi spectatorului mediu american, s-ar putea bucura de un fel de film, care este un exemplu realizat cu îndemânare de film Victime Colaterale de acțiune tipic Schwarzenegger. Caracterul Arnold este simplu, loial, curajos și de resurse, și doar nu șase sau șapte lucruri care sunt imposibile în universul fizic. Ticăloși, este adevărat, da un nume de rău pentru gherilele columbiene și traficanții de droguri. Singura Ambiguitatea vine în persoana unui agent guvernamental jucat de Elias Koteas, care refuză primul să facă schimb de informații cu FBI, și apoi pare a fi un agent FBI însuși. Este genul de film în cazul în care nu dau ca o trecere crezut.