filme-online-banner

Vizitatorii în America – Just Visiting online subtitrat este varianta americană a comediei franceze “Vizitatorii” (Culoarele timpului) din 1993, care a cunoscut un enorm succes la ea acasă, stârnind astfel în Hollywood interesul pentru o adaptare la gustul publicului de peste ocean.

Povestea începe în secolul al XII-lea, când contele Thibault (Jean Reno) sărbătorește nunta cu frumoasa prințesă Rosalind (Christina Applegate) fără să știe că un rival i-a turnat o licoare în cupa pe care se pregătește să o închine frumoasei mirese.

Licoarea îi provoacă halucinații și Thibauld o ucide pe Rosalind, spre stupoarea celor de față și a lui însuși, când își revine. Hotărât să o readucă pe Rosalind la viață, Thibauld cere ajutorul unui vrăjitor (Malcolm McDowell) care îi prepară o poțiune menită să-l trimită în trecut pentru a repara gestul fatal. Vrăjitorul încurcă însă ingredientele și Thibauld împreuna cu Andre (Christian Clavier), credinciosul lui servitor, se trezesc în secolul XXI, în Chicago.


Regia: Jean-Marie Poiré
Actori: Jean Reno, Christina Applegate, Christian Clavier
Anul: 2001
Gen: Fantezie, Comedie, SF
IMDB: 5.8


Just Visiting (2001) Online Subtitrat


Trailer