filme-online-banner

Viziuni – Visions (2015) film online subtitrat

Regia: Kevin Greutert
Scenariu: L.D. Goffigan, Lucas Sussman
Actori: Jim Parsons, Isla Fisher, Gillian Jacobs, Anson Mount
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.2

Directorul editor Kevin Greutert este cunoscut pentru conducerea Saw VII și Jessabelle – două filme Viziuni care nu ar putea fi mai diferit de la un altul decât în ​​cazul în care acestea au fost dat nastere la diferite planete. Saw VII a fost un amestec complex plină de mitologie și plin de cadavre. Jessabelle fost o simplă familie, legăturile poveste cu fantome care au loc în mlaștinile din Louisiana. Acum vine al treilea film Viziuni, Visions, care este o intoarcere la vechea școală de groază din anii ’70 (cred: psihicului, The Sentinel) cu similitudini la un cuplu de moderne gravide-femei-in-Peril filme, cum ar fi în interiorul și Proxy.

După ce a fost implicat într-un accident de masina teribil ca rezultat moartea unui copil, Julia (Isla Fisher) și soțul ei, David (Anson Mount), decide să cash în jetoane lor oraș și mute la țară pentru a începe peste. Țară vin, care este. Perechea cumpără o vie vechi și începe o familie. Ei par a avea o viață perfectă. Dar când e aproximativ trei luni de sarcină, Julia începe să “vadă lucrurile.” Nimeni altcineva nu aude sau vede aceste tulburări, nici măcar David, care creste din ce in ce îngrijorat de stare de spirit Juliei. Ea a fost atât de devastată de vină peste accident de masina, ea ar fost pus pe medicamente. Noul ei medic (jucat de Jim Parsons) o pune pe ceva sigur pentru femeile gravide și viziunile dispar, dar sentimentul de presimțire nu. Ea face câțiva prieteni – Viziuni- o altă soție nou însărcinată tineri (Gillian Jacobs) și un istoric local (Joanna Cassidy), dar ea nu poate zdruncina ideea că ceva este teribil de greșit. Julia se stinge medicamentele ei, și vedeniile se întoarcă în vigoare.

Potrivit unor zvonuri on-line, Visions a fost împins înapoi de la o ediție 2014 din cauza reacțiilor de testare ecran rele. Nu știu dacă am văzut o reducere mai nou, dar mi-a plăcut filmul Viziuni. Este bine a acționat, bine editat, și fericire, CGI gratuit cu momente bune de suspans; și se încheie amortizează. Ea nu reinventeze roata prin orice mijloace -, dar nu trebuie să, pentru tipul de thriller este. Ca un film gravidă-femeie-in-pericol, ea (vă rugăm permiteti jocul de cuvinte) oferă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: