filme-online-banner

Voices of the Battle of Britain (2015) documentar online subtitrat

Regia: Colin Higgs, Bruce Vigar
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Partea 1:

Partea 2:

Voices of the Battle of Britain: Bătălia de la Marea Britanie (în germană: Luftschlacht um Anglia, literal “lupta Air pentru Anglia”) este numele dat campaniei de aer al doilea război mondial desfășurată de germană Air Force (Luftwaffe) împotriva Regatului Unit în timpul verii și toamna anului 1940 . Bătălia Angliei a fost prima campanie majoră a fi luptat în întregime de către forțele aeriene, și a fost de asemenea cel mai mare și cel mai susținut campania de bombardamente aeriene de această dată.

Voices of the Battle of Britain: Obiectivul a forțelor germane naziste a fost de a realiza superioritatea aeriană deasupra Royal Air Force (RAF), în special comanda acestuia Fighter. Începând din iulie 1940, de coastă convoaiele de transport și centre de transport, cum ar fi Portsmouth, au fost principalele obiective; o lună mai târziu, Luftwaffe schimbat atacurile sale la aerodromuri RAF și infrastructură. Ca lupta a progresat, de asemenea, vizate Luftwaffe fabrici implicate în producție de aeronave al doilea război mondial și a infrastructurii la sol. În cele din urmă Luftwaffe a recurs la atacarea zonelor de importanță politică și strategie, folosind bombardament teroare.

Voices of the Battle of Britain: Prin prevenirea Germania de la obținerea superioritatea aeriană, britanicii forțat Adolf Hitler să amâne și în cele din urmă a anula operațiunea leul de mare, o invazie amfibie și în aer planificată a Marii Britanii. Cu toate acestea, Germania a continuat operațiunile cu bombă pe Marea Britanie, cunoscut sub numele de Blitz. Eșecul de Germania nazistă pentru a atinge obiectivul de a distruge apărarea aer din Marea Britanie, în scopul de a forța Marea Britanie să negocieze un armistițiu (sau chiar se predea pur și simplu) este considerat de istoricii să fie prima înfrângere majoră în al doilea război mondial și un punct de cotitură crucial în conflictului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: