filme-online-banner

Votul Decisiv – Swing Vote (2008) film online subtitrat

Regia: Joshua Michael Stern
Actori: Paula Patton, Madeline Carroll, Judge Reinhold, Stanley Tucci, Nathan Lane
Anul: 2008
Gen: Comedie, Drama
Durata: 120 minute
IMDB: 6.0/10 din 11131 voturi

Nou film Votul Decisiv, Kevin Costner este despre alegerile prezidențiale care literalmente se reduce la un singur om, un vot. Votul apartine Bud Johnson, un inspector ou alcoolic din New Mexico, care se află în centrul de ochii lumii. Costner îl joacă ca un ratat mahmur care ii pasa doar o pereche de ochi, cei în vârstă de 12 de ani, fiica lui Molly. Când își dă seama că a devenit o rușine pentru ei, el începe să se schimbe.
Ideea unui întreg alegere vine în jos pentru a vota un om este, desigur, doar un pic dificil de acceptat. Dar filmul reușește o lovitură de cuțit curajos să explice cum se face să se întâmple – și aproape sună plauzibil. Totul depinde de Molly in Votul Decisiv. De pe scena de deschidere (Bud prea mahmur pentru a ajunge la școală Molly), vedem că încearcă ei cel mai bun pentru a fi loiali lui, deși el este o problemă de zi cu zi. Această zi, după cum se vede, este ziua alegerilor, și ea este determinată de la toate costurile care tatăl ei se va transforma în sus la secția de votare și vot.
Nu se dovedesc în acest fel. Bud se concediați la lucrările de ou, se îmbată, trece afară. Votul Decisiv: Molly așteaptă cu nerăbdare la locul de votare, unde a promis să se întoarcă la timp. El nu, dar o strategie ingenioasă complot face să pară că a făcut el, și că votul lui nu a fost numărat, și când întreaga alegerile se reduce la faptul că un vot în New Mexico, ei bine, atunci ai filmul.
Mass-media coborî în oraș ca un roi de lăcuste. Camere de televiziune și reporterii sunt tăbărât permanent în afara casei remorca Johnson. Molly, cine știe ce sa întâmplat cu adevărat, se păstrează pentru sine. Și ne vom întâlni oameni ca Kate Madison (Paulette Patton), reporterul as TV care face prieteni cu Molly, și Sweeney (George Lopez), care va face orice pentru o lingură.