filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Vrei să te însori cu mine? – The Proposal (2009) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Pete Chiarelli
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): Anne Fletcher
Actori: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen

“Vrei să te însori cu mine” este un film despre un cuplu care încep urăsc unii pe alții și se încheie place reciproc. E un lucru ciudat despre asta. Am început urăsc filmul și a ajuns place aceasta. Se deschide într-o notă destul de trist, ca portretul lui Margaret (Sandra Bullock), un editor de carte tiranic, și Andrew (Ryan Reynolds), asistent ei de lungă suferință. Cunoscut pe birou mesaj instantaneu ca vrăjitoare, ea terorizează subalternii, incendii omul care vrea slujba și ordinele Andrew să se căsătorească cu ea.

Cum se întâmplă acest lucru este, e un canadian în pericol de a fi deportați – ea a ignorat imperios legea – iar acum ea cifrele dacă ea devine căsătorit, ea va primi cartea ei verde. Ea și Andrew șantaj reciproc în negocierile lor ostatici prenuptiale, și zbura la Sitka, Alaska, pentru a satisface oameni buni sale. Sitka se dovedește a fi un oraș la malul mării fermecător, plin de magazine mici, cum ar fi cochete Fudgery, nu magazine fast-food sau lanțuri de franciză și A Waterfront, care arata mai puțin ca un port de pescuit de lucru decât o stațiune turistică. Poate asta pentru ca filmul Vrei să te însori cu mine a fost a fost filmat nu Alaska, dar în Massachusetts și Rhode Island. Alaska ar fi fost prea real pentru această fantezie.

Așa că am fost așezat acolo, slugarnic, știind cu certitudine stranie în care povestea a fost de gând. Nici un film începe cu scene de un bărbat și o femeie care sunt cu totul incompatibile cu excepția cazului în se termină cu ei în dragoste, cu excepția cazului în, probabil, ar putea fi una despre Hitler și Eleanor Roosevelt. Ei vor zbura la Alaska, ea va fi fermecat de familia sa, ea va fi mutat de spiritul comunității, ea va iubi peisajul după turnurile zgârie-nori din Manhattan, Vrei să te însori cu mine, și ei vor avea aventurile, probabil implică nuditate neintenționată și cineva care se încadrează pe un barca. Deci, este scris.

Dar încet, fără tragere de inimă, neîncrezător, ei vor începe să se încălzească până la celălalt. Și a fost de aproximativ la acel moment, atunci când tragere de inimă, neîncrezător, am început să se încălzească până la ei. Bullock este o actriță simpatic in rolurile potrivite, pe care ea a fost evitarea frecvent de la “Speed ​​2: Cruise Control” (1997), care mi-a plăcut mai mult decât ea. Ea este simpatic aici pentru că ea nu exagerati și este convingător atunci când ea mărturisește că a încălzit la îmbrățișarea familiei sale – și care nu ar, deoarece mama lui Andrew este vesel Mary Steenburgen și bunica lui este de nescufundat Betty White. Tatăl său, Vrei să te însori cu mine, Craig T. Nelson, nu este chiar așa embraceable, dar numai pentru că el este de protectie.