filme-online-banner

Wadjda (2012) film online subtitrat

Regia: Haifaa Al-Mansour
Actori: Reem Abdullah, Waad Mohammed, Abdullrahman Al Gohani, Ahd, Sultan Al Assaf
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama
Durata: 98 minute
IMDB: 7.6/10 din 7925 voturi

Filme precum Wadjda nu vin în jur de foarte multe ori. Debutul Haifaa al-Mansour nu este doar prima fotografie în întregime în Arabia Saudită de un director femeie, dar, de asemenea primul lungmetraj vreodată împușcat în întregime în Arabia Saudită. Pe de o parte, acest lucru înseamnă locul în istorie este asigurată indiferent de ce. Cu toate acestea, munca al-Mansour nu a apărut dintr-o dată de nicăieri în deșertul Arabiei. O dedicație aproape supraomenească a fost necesar pentru a face acest film, atât datorită lipsei națiunii infrastructurii cinematice și problemele logistice cauzate de obstacolele în calea mobilității femeilor saudite.
Mai mult decât atât, cu toate acestea, wadjda pur și simplu nu simt ca si cum mi-a venit din nisip. lucru al-Mansour se bazează pe umerii de măreție, construirea de la un secol de cinema internațional. Asta e un punct de încărcat, în mod evident, dar este imposibil sa ma uit wadjda fără a se gândi de orice, de la neorealismul italian filmelor Wadjda Jafar Panahi în jurul rolul femeilor în Iran contemporane Wadjda. Această combinație de stiluri clasice și o creștere înainte într-o cu totul nou peisaj național este ceea ce ține Al-Mansour a antrenantă filmul de la început până la sfârșit.
Se deschide într-o sală de clasă, la o școală de fete, unde în vârstă de unsprezece ani wadjda (Waad Mohammed) este abia participă la un cânta-o de-a lungul. Remarcându-se în mijlocul unui grup de fete identic în uniformă cu ei adidași Chuck Taylor, știm de la început că acest copil carismatic are un spirit al ei. Mai târziu, odată ce școala este de peste, ea petrece timp cu prietenul ei Abdullah. Nu numai ca este ca nu rușine să fi văzut în public cu un băiat care nu este rudă ei, dar ambiția ei final este de a cumpăra propria bicicletă și cursa l pe stradă. În cazul în care va a primi banii pentru o astfel de achiziție extravagant?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: