PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Whiplash (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Muzicale
Producator(i): Damien Chazelle
IMDB: 8.5
Regia: Damien Chazelle
Actori: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Whiplash (2014)

Filmul spune povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experiențe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din țară. Este pregătit să facă orice pentru asta, însă ciudatul și excentricul său profesor îl înnebunește cu metodele sale extreme de predare. Începe astfel să își piardă încrederea în talentul său și în sine însuși…

Spune-mi ce crezi, ce simti cu adevarat despre tine si-mi vei spune ceea ce esti!

Cam asa as rezuma acest film care m-a impresionat prin forta pe care o emana, prin puterea personajelor si in special cel al lui J.K Simmons.

Esti tu acel om pe care il caut, esti tu cel pe care toti il cautam, esti tu cel demn de increderea noastra, dar mai mult ca orice, crezi tu insuti in tine?

Ceea ce realizam in viata este exact ceea ce ne propunem. Daca avem impresia ca nu putem face nimic NU ne inselam; pentru ca suntem proiectia a ceea ce credem despre noi. Daca avem impresia ca putem realiza totul; ca in noi sta puterea de a face; atunci vom schimba realitatea. Chiar de va fi sa trecem prin deziluzii; prin durere; prin teama; singuratate; noi vom continua sa luptam; sa credem in noi.

Viata nu este o carja care sa ne impinga nivelul scazut al propriei demnitati; nu este un buffer care sa suplineasca nivelul scazut al perceptiei sinelui; viata este doar scena care ne aduce spectatorii in fata; gratis; gata sa ne aplaude. Totul depinde de noi cum jucam propria partitura. Avem propriul ritm? Avem propria minte?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: