PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

O fost prizoniera din filmul Who We Are Now, încearcă să-l recupereze pe fiul său cu ajutorul unui apărător publicist idealist și în același timp cade într-o lovitură romantică cu un soldat american traumatizat. Beth (Julianne Nicholson), proaspăt eliberată din închisoare pentru ucidere, se luptă să-și recâștige custodia fiului ei de 10 ani, Alec (Logan Schuyler Smith), aflat acum în custodia surorii ei, Gabby (Jess Weixler) și soțul lui Gabby , Sam (Scott Cohen).

Ea se îmbată într-un bar local unde se întâlnește cu Peter (Zachary Quinto) și face sex cu el, dar refuză să-i dea numărul de telefon pentru a se mai vedea cu el alta data. Carl (Jimmy Smits), agentul lui Beth, are un nou avocat tânăr, Jess (Emma Roberts), care lucrează la firma sa de avocatură. Jess și Beth se întâlnesc într-un salon de unghii pe care Beth lucrează și devin prieteni.

Scenariul scenaristului / regizorului, Matthew Newton, se simte dureros și profund îngrijorător. La fel ca Richard Linklater, Newton are o ureche foarte clară pentru dialogul natural și știe când să includă pauze, fără a face filmul Who We Are Now să devină letargic. Aceasta este o dramă lentă. De asemenea, știe cum să includă expoziția într-un mod realist și când să aibă încredere în inteligența publicului.


Regia: Matthew Newton
Actori: Julianne Nicholson, E.J. An, Helen Beyene
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.1


Who We Are Now (2017) Online


PortalulTauTV.com
Who We Are Now (2017) Online Subtitrat in Romana

Who We Are Now (2017)

Editor's Rating:
4

Va recomandăm și următoarele Filme Online: