filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Why Don’t You Play in Hell? (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Drama
Scenariu: Shion Sono
IMDB Rating: 7,3
Regizor(i): Shion Sono
Actori: Jun Kunimura, Fumi Nikaidô, Shin’ichi Tsutsumi

O pasta de dinti comerciale alarmant catchy este singurul lucru pe care veți grijă să-și amintească de “Why Don’t You Play in Hell?”, o gorefest plictisitoare, over-the-top care găsește autor prolific japonez Sion Sono schimbare a direcției în sub-Tarantino B –Movie pastișă teritoriu. Necruțător Jokey, energic deranjat și vizibil multumit de sine, acest tip de fire overstuffed aproximativ două aflate în conflict clanuri Yakuza si un echipaj de amatori film este un exercițiu gol în masacru maximus. În urma anul trecut, “The Land of Hope”, o drama surprinzător sobru-minded abordarea dezastrul nuclear de la Fukushima, Sono a emis o imagine orientată exclusiv spre cele mai multe fanii lui orientate Grindhouse, deși chiar ei pot sa te simti un pic dezamăgit. Legat de Toronto Midnight Madness bara laterală și Austin Fantastic Fest, “Hell”, va juca în cinematografele nord-americane de anul viitor, prin intermediul Drafthouse Films.

Conform materialelor de presă, Sono a scris scenariul in urma cu 17 ani, dar numai o prafuit de pe recent; el nu a schimbat prea mult (milă), cu excepția a țese într-o “Requiem pentru 35mm” ca recunoaștere a ascensiunea continuă a film digital. Și filmul “Why Don’t You Play in Hell?” se deschide cu o explozie promitatoare de-cine fericit nostalgie ca aspiră director de film Don Hirata (Hiroki Hasegawa, iritant) clipește înapoi la un moment 10 ani mai devreme, atunci când a adunat un grup de aspirantii entuziast, inarmati cu camera de 8 mm și le poreclit Bombers dracu. (De ce? Nu contează.) Metoda lor aparentă, sugerând o fuziune bizar de tehnici documentare și Flash-mob, este de a merge afară și film, indiferent de haos și masacru pot găsi.

Și ei găsi o mulțime, așa cum se întâmplă să fie în vecinătatea unui război Gangland vicios între șeful Yakuza Muto (Iun Kunimura) și lider de clan rival iunie Ikegama (Shinichi Tsutsumi). Când Ikegama și oamenii săi invada acasă Muto lui să-l duce la, care se confruntă în schimb Berserk, soția însetată de sânge Muto, a Shizue (Tomochika), care, după declanșarea prima multor setpieces îmbibat de sânge din film, este condamnat la un deceniu în închisoare pentru crimă. Unul dintre repercusiuni mai tragice evenimentului este acela că epave cariera interimar al fiicei Mutos “adorabil tineri, Mitsuko, a cărui comerciale pastă de dinți menționată anterior se smulse din eter, ca răspuns la scandalul.