filme-online-banner

WildLike (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, Thriller
Scenariu: Frank Hall Green
IMDB Rating: 6.9
Regizor(i): Frank Hall Green
Actori: Nolan Gerard Funk, Ella Purnell, Diane Farr, Bruce Greenwood

Drumeții prin backcountry Alaska are o influență vindecare pentru doi singuratici zguduit emoțional în WildLike, o dramă cu buget redus modest care valorifică profitabil pe o varietate de locatii spectaculoase in aer liber. O perspectivă reținut pe unele subiect potențial volatile și un cuplu de spectacole nuantate ar putea ajuta tracțiune câștig de film cu publicul simpatici și entuziaști în aer liber deopotrivă în ediție limitată sau prin VOD.

Când Mackenzie lui (Ella Purnell) în recuperare mama decide să renunțe temporar custodia vârstă de 14 ani, fiica ei, se pare a fi un alt într-o serie de nenorociri la întâmpla adolescentul după moartea tatălui ei cu un an mai devreme. Transportat off de la Seattle, Mackenzie ajunge în Juneau de a trăi cu fratele tatălui ei, deși ea nu a văzut-o unchiul singur 40ish (Brian Geraghty), deoarece ea a fost un copil. Sa entuziasm ciudat și disproporționată asupra sosirea ei este dezvăluit rapid comportamentul agresiv ca slab voalate după el o atacă sexual și emoțional șantajează Mackenzie în tăcere.

Se confruntă cu o alegere între o coșmar fără sfârșit de abuz și incertitudinile de bazându-se pe propriile ei resurse insuficiente, Mackenzie fuge, căutând adăpost într-un aparent gol Juneau cameră de motel care este, de fapt, ocupat de Renee Bartlett (Bruce Greenwood), un văduv recent 50ish vizita Alaska cu planuri pentru un multi-zi pustie calatorie in Parcul National Denali, care a vizitat de mai mulți ani cu soția sa decedat. Mackenzie fuge după ce a surprinde ascunde o în camera lui, in WildLike, dar cercurile spate și îl urmează în parc, deoarece ea suspectează că are planuri în cele din urmă de a călători la Seattle și că ea poate fi în măsură să urmeze într-un fel de-a lungul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: