filme-online-banner

Zaytoun (2012) film online subtitrat

Regia: Eran Riklis
Scenariu: Nader Rizq
Actori: Stephen Dorff, Abdallah El Akal, Alice Taglioni
Anul: 2012
Gen: Aventura, Drama, Thriller
IMDB: 6.6

Face debutul Zaytoun european la Festivalul de Film de la Londra la sfârșitul acestei săptămâni în urma premiera mondiala la Toronto luna trecuta, acest lustruit co-producție din Marea Britanie-israelian este istorie ca împlinire doresc: dezinfectate politic și a șutat cu gust, chiar și scenele chinuitor de execuții sumare și lunetiști fotografiere copii în stradă. Mesajul facile filmului Zaytoun unității inter-culturale datorează mai mult basm decât realitatea, dar acțiunea este șmecher și povestea de prindere. Apeland la publicul cu un interes în istorie Orientul Mijlociu, dar, de asemenea simplu și suficient pentru a servi ca un thriller de război drept universal, potențial box office pare destul de sănătos.

În vârstă de 14 de ani, Abdallah El Akal oferă o performanță convingătoare stea ca Fahed, un furnizor de stradă palestinian care trăiesc într-un ghetou refugiat în Beirut. Bucurându-se de o ascensiune de credibilitate în urma rolul său în Undeva Sofia Coppola, Stephen Dorff dovedește convingător cremene, în ciuda un accent instabil, ca pilot jet israelian Yoni, doborât deasupra orașului și ținut captiv de către militanți PLO. Fahed și prietenii lui sunt lăsate să păzească acest prizonier valoros, schimbul de insulte amare și izbucniri ocazionale de violență. Dar Yoni vine treptat pentru a vizualiza Fahed ca un mijloc de evadare posibil, tentant adolescentul nou orfan cu promisiunea de un pelerinaj la fosta satul familiei sale de origine în interiorul Israel.

Convenirea unui pact invidie de cooperare reciprocă, Fahed și Yoni fugă Beirut și petreacă câteva zile de tensionată graba la frontiera, dodging gherilele armate palestiniene, poliția libanezi, polițiștii de frontieră și lunetiști-a lungul drum in Zaytoun. Aici Riklis dovedește entuziasmul său ca director de acțiune competent, fotografiere o serie de evitate la limită și urmăriri de mașini într-un context superba de dealuri coapte de soare și de coastă accidentat. O întâlnire farsă cu un șofer de taxi-iubitoare disco oferă, de asemenea un mesaj de întâmpinare de comedie absurdă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: