filme-online-banner

Zile de teroare – D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003) film online subtitrat

Regia: Tom McLoughlin
Actori: Charles S. Dutton, Jay O. Sanders, Bobby Hosea
Anul: 2003
Gen: Thriller, Drama, Istoric
Durata: 85 minute
IMDB: 6.0 din 919 voturi

Rupt-de-la-titlurile povești de crimă sunt de rigoare la TV aceste zile, dar chiar și un an mai târziu, un film despre sindrofie fotografiere lunetist care a plecat de 10 de morți și trei răniți peste câteva săptămâni în și în jurul capitala națiunii poate încă vin prea devreme pentru mulți implicați. În timp ce Statele Unite ale Americii de rețea oferă un cont de bine a acționat și neobișnuit imobilizat cu “Zile de teroare” title este un pic de un termen impropriu: frica persista pe.

Acest caz nu a domina doar de știri; domina viețile oamenilor. În după-9/11 peisajul, a fost un alt atac pe sens națiunii de securitate. Scriitor Dave Erickson si director Tom McLoughlin evita orice comentariu pe ramificații sociale sau chiar de ajutor / obstacol de frenezie mass-media a urmat. În schimb, ei asculta înapoi la un discontinue Hollywood – povestea eroului Zile de teroare. În acest cont, în cazul Sniper este jucat prin experiențele Montgomery County, Maryland., Șeful Poliției Charles Moose, portretizat cu o profunzime remarcabila de Charles S. Dutton. E un tip obișnuit înfipt în centrul atenției naționale atunci când se întâmplă de neconceput. Într-o perioadă de 24 de ore la începutul lunii octombrie 2002, șase persoane au murit pe durata îndeplinirii sarcinilor de zi cu zi banale – de pompare gaz, cosit peluze, curăța mașinile. Filmarile Zile de teroare, executate cu o singură lovitură de un atacator nevăzut, apar în suburbiile din Washington, DC, în astfel de un interval scurt de timp în care forta de munca de poliție și mass-media poate ține abia sus. Nu e nici un protocol de urmat ca victimele sunt direcționate indiferent de sex, rasă și vârstă.

Trupa de poliție FBI și locale, împreună cu membrii Consiliului Local pentru a încerca și să obțină un mâner cu privire la situația. Potrivit profile de poliție, ucigași sindrofie oblic bărbat alb, 20 de ani întârziere. Există rapoarte de o camionetă cutie alba sau camion la mai multe scene crimei. Ca scramble poliție pentru indicii, telespectatorii urmați lunetist suspectează John Allen Muhammad și Lee Malvo cum tulpină și ucide victimele lor și apoi naviga lin prin controale rutiere și chiar stații de poliție.