filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Ziua decisivă – Darkest Hour (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Joe Wright
Actori: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ziua decisivă – Darkest Hour

La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman).

Acesta duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici. Iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.

Regizat de Joe Wright, filmul Darkest Hour online subtitrat este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940. In care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

In acest moment, “Cel mai întunecat oră” are un rating general de 5,3. Nu înțeleg deloc acest lucru. Dar filmul Ziua decisivă – Darkest Hour nu a fost lansat încă și a fost văzut doar la festivalurile de film. Presupun că scorul general va crește considerabil – mai ales că cele două recenzii au fost destul de pozitive.

Acum trebuie să subliniez că sunt un profesor de istorie în rezervă și consider că Winston Churchill este probabil cel mai mare politician al secolului. Deci, evident că am o părtinire și o predispoziție de a plăcea filmul Ziua decisivă online subtitrat… mai ales dacă se face bine. Este o mulțime plăcută? Poate că nu, în timp ce filmul obișnuit (în special adolescenți). Nu ar putea să se bucure de acest lucru sau să nu-și poată linge despre film.