filme-online-banner

Zombie Fight Club (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Groaza
IMDB Rating: 4,0
Regizor(i): Joe Chien
Actori: Andy On, Jessica Cambensy, Michael Wong

Joe Chien de follow-up la bafflingly insipidă și lasciv zombie 108 oferă un al doilea porție generoasă de aceeași gunoi Z-grad și stropi in Zombie Fight Club. Andy On și Jessica C sunt atractive, în cazul în care neajutorat, conduce care – în cele din urmă – se află într-o arenă subterană apocaliptic de strigoi după ce a scăpat un bloc de apartamente depășire. Dar, așa cum a fost ultima dată problema rotund, Chien reduce caracterul și narativ la o procesiune de țâțe, sânge și depravare care sugerează el mult timp în urmă a căzut fault al hoardele zombie el însuși.

Zombie Fight Club a fost una dintre acele experiențe de vizionare de neuitat. O poveste aparent simplă de zombi descendent pe un bloc de apartamente Taipei, sa dovedit a fi atât de consecvent josnic, exploatatoare, misogin și fără gust care pur și simplu nu a putut uita departe. Cu fiecare scenă nouă filmul a reușit să se întrece, prezentând chiar secvențe mai degradante ale femeilor sumar îmbrăcate fiind bruscat de cadavre turbați, și face acest lucru cu astfel de energie și lightheartedness care se presupune trebuia să se pare amuzant. Sau cel puțin, distracție.

Când vestea că Chien și Co au fost îmbarcă pe o continuare, filmul Zombie Fight Club împușcat imediat la partea de sus a lista mea trebuie să-ceas. Nu ca să pot urî uit-o, ci mai degrabă din fascinație reală pentru a vedea cum ar putea top carnaval de haos care a venit înainte. Undeva de-a lungul liniei, sequel Chien sa schimbat și a devenit piesa Zombie Fight Club, care a avut premiera mondiala la PiFan săptămâna trecută, dar filmul există în mod clar în aceeași lume ca sa opus absurd precedent.